Известният бразилски модел и телевизионна водеща Магда Гомес, която навремето се прослави не само със своята работа пред обектива, но и с любовните си авантюри с италианските футболисти Филипо Индзаги и Кристиан Виери, отдавна не се е появявала на страниците на жълтата преса на Апенините.

Съвсем скоро обаче красавицата отново ще е на топа на устата, поне в Италия.

Причината за това е, че Магда наред с още куп знаменитости съвсем скоро ще вземе участие в риалити шоуто "Isola del Famosi" ("Островът на известните"), пише .

То прилича на известното у нас "Survivor", но в него участниците са все популярни лица. Тяхната задача е да се справят с различни задачи и да живеят на самотен остров.

*Магда Гомес

Миналата година дори се появи слух, че в предстоящия сезон на предаването може да участва и звездата на родния поп-фолк Азис, който бе в Италия по покана на продуцентската компания "Магнолия".

*Рафаела Фико

Магда Гомес вече замина за Ходурас, където ще текат снимките, заедно с Рафаела Фико - едно от многото завоевания на Кристиано Роналдо, ослепителната Джорджия Палмас - приятелка на неизвестния футболист Давиде Бомбардини от втородивизионния Албинолефе, Авигея Балотели - сестра на Марио Балотели, Рафаеле Паганини, актрисата Елеонора Брилядоре, Лука Диризио, Даниел Маквикар, бразилския модел Тиаго Алвеш и други.

*Джорджия Палмас