Младият вратар на холандския отбор "Твенте" Ники Михайлов, нашумял преди години с връзката си с плеймейтката Николета, иска да се жени и да има дете, макар че още е на 22 години, съобщава БЛИЦ

"Бих искал да положа основите на едно бъдещо семейство. Искам да съм млад баща", заяви синът на Боби Михайлов пред сп. "Хелоу".

Той обаче се притеснявал от родните златотърсачки, които се интересували само от парите на футболистите и сладкия живот покрай тях.

"Това е болна тема и понякога се отчайвам", оплаква се Михайлов-младши. Той не крие, че най-лудата му и голяма любов е плеймейтката Николета, с която обаче вече не поддържали никакви отношения. "Не е вярно, че сме приятели!", категоричен е Ники.

Той признава, че е бесен на Валери Божинов, който отишъл да му дава обяснения чак когато от месеци вече спял с Николета зад гърба на Алисия.

"Той не постъпи като мъж. Лъгал е доста, което не му прави чест", твърди футболистът на "Твенте".

Ники Михайлов не крие, че от известно време са доста близки с изоставената от Божинов Алисия и се виждат често, но в същото време още тъжи и по бившето си гадже Александра Арабаджиева.

"До момента тя е най-хубавото нещо, което съм имал в живота си... Няколко пъти се събирахме и разделяхме, до голяма степен вината е моя", признава Михайлов. За жена обаче той не бил плакал никога. Сълзи проронил единствено когато починала любимата му баба Елисавета, чиито дати на раждане и смърт татуирал на ръката си.