Калин Врачански е луднал по холивудската си колежка Джулия Ормънд, която блесна със страхотни роли в „Легенди за страстта” и „Сибирският бръснар”.

33-годишният новоизгрял секссимвол се запознал с 13 години по-възрастната от него дама чрез социалната мрежа „Фейсбук”. Калин се свързал с Ормънд, след като намерил нейния профил, и видял, че тя е онлайн.

Той се представил на актрисата и двамата направили близо половинчасов чат. На другата нощ нещата се повторили. Двамата продължават флирта си вече повече от месец.

Джулия също била впечатлена от Калин, пише kliuki.bg.

Тя проявила интерес към Врачански и го помолила да й изпрати дискове с негови роли. Това дало крила на българския актьор и той вече мислил да пробва късмета си в Холивуд. Ормън притежава собствена продуцентска компания и има проекти за нови филми.

Междувременно бившата приятелка на Врачански – Силвия Петкова, изхвърли телевизора от къщата си. Актрисата не издържала да гледа доскорошната си изгора, който се появявал непрекъснато в ефир. Тя предпочела да разкара телевизора, отколкото да я налягат спомени всеки път, като цъкне дистанционното. Нейни колеги разказват, че Силвия борила болката от раздялата с много тренировки, а вечер четяла книги.

Шефовете на bTV умуват дали да излъчат третия сезон на „Стъклен дом” в неделя, а не в понеделник вечер, както беше досега. Новите епизоди ще зарадват феновете на сериала през март.