Стефка Костадинова бе на тежко парти с Морган Фрийман и Кевин Спейси. Шефката на БОК за трети път беше вип гост на световните спортни награди "Лауреус".

След като блесна на церемониите в Монте Карло и Барселона, олимпийската ни шампионка дефилира с десетки знаменитости по червения килим и в Абу Даби (ОАЕ) снощи. Покани я лично председателят на Академия "Лауреус" и двукратен олимпийски шампион на 400 м с препятствия Едуин Моузес. Световната рекордьорка в скока на височина дойде в Двореца на емирствата със съпруга си Николай Попвасилев.

"Седяхме в компанията на актьори във ВИП ложата точно зад членовете на академията. Наблизо беше Морган Фрийман, но го извикаха на сцената да обявява награди. Гледахме изключително шоу с водещ Кевин Спейси. Но още по-приятно беше на купона късно вечерта. Видях много приятели. Поздравихме се с тенисиста Карлос Моя, с който се запознах при гостуването му в България миналата есен. Почти цялата вечер си говорих с Бланка Влашич, Кейти Холмс и останалите атлети", сподели Костадинова по телефона специално за в. Стандарт.

Изисканата дама, която е сред фешън иконите в родината и не само, събра възхитените погледи на световния елит със страхотен черен тоалет от дантела на изключително престижната холандска марка "Ензоани". "Роклята е с шлейф от серията Love by Enzoani - с подобен модел се появи на церемонията за раздаването на "Грами" Пола Абдул. Изключително ефектно стои. Беше донесена в София от самия Дик ван Цутпфен - президент на модния концерн", коментира за "Стандарт" Анелия Петкова от "Брайдъл фешън", която представя дузина култови фирмени знаци у нас.

Испанският тенисист Рафаел Надал бе избран от академията за спортист на годината. Водещият Кевин Спейси поигра на сцената тенис на маса с призьора, допълват от blife. За да разконцентрира Рафа, актьорът извика "Глейдай, ей там е Федерер!", но испанецът не се хвана и спечели гейма. При жените номер едно стана скиорката Линдзи Вон. Тя е на световното в Германия и благодари на академията по видео. Отбор на годината е футболният тим на Испания.