Кристина Агилера е на път да стане поредната знаменитост, която ще ползва услугите на център за рехабилитация след последните си изцепки, пише Lifestyle.bg

Агилера изпълни мечтата си да пее американския химн на Супербоул, но обърка текста. В интервю след гафа тя каза, че това е най-срамният момент в кариерата й, но тя не съжалява, защото е вложила цялата си емоция при изпълнението.

Певицата има сериозни проблеми откак се разведе с музикалния продуцент Джейсън Братман. Тя започна да прекалява с алкохола и се стигна досрамния момент да припадне на партито по случай рождения ден на звездата от филма "Войната е опиат" Джереми Рене.

Американката отхвърлила всички предложения на подчинените
си да влезе в център за рехабилитация и ги заплашила с уволнение. Запознат отблизо със ситуацията източник разкрива: "Хората искаха да поговорят внимателно с нея за проблема, но няма да го направят, защото ги е страх да не бъдат уволнени."

Служителите от личното обкръжение на Агилера само искали да й помогнат, но срещнали единствено гнева и възмущението на звездата. Все пак те се надяват да я убедят за нейно добро да потърси професионално помощ .