Днес в "Денят е прекрасен” специален гост беше чаровната Вили Сечкова. Тя разказа за работата си на водещ и повдигна завесата на живота си извън екрана.

"Отдавна исках да направя такова предаване каквото е "В джаза събота вечер”. Хвърлих се сама, като имах и други концепции и идеи, но bTV се спряха точно на него. Истината е, че искам да покажа на гостите си, че не е нужно да се приемат толкова на сериозно, да ги провокирам да извадят по-забавната си страна”.

Вили сподели, че не е имала трудности с гостите си и че до този момент много от тях са разкривали деликатни и лични истории.

По молба на Васко, който бе нетърпелив да разбере, как усмихнатата водеща поддържа форма, тя издаде, че съпругът й е основният виновник, за добрата й фигура, защото освен, че правят много секс, той редовно я тормози да ходи на фитнес.

Вили, която отскоро е блондинка, разкри на Ива и Мавриков, че е изключително щастлива от това, че съумява да съчетае професионалните си ангажименти и грижите за малкия й син и съпругът й, пише БТВ.

"Много е трудно да разпределиш времето си между работата и семейството. Радвам се, че аз открих баланса. Имам много строг график, който спазвам стриктно, за да мога да отделям достатъчно време за любимите ми същества. Семейството ми е защитена територия. Съпругът ми не обича да говора за него, въпреки че често го правя. Той е невероятен човек. Изключително забавен, всяка минута с него е изпълнена с много смях”.

Вили бе много откровена и сподели, че гледа да щади малкия си син и умишлено не го показва, за да може да изживее детството си спокоен.