В петък следобед в студиото на "Споделено с Камелия" бурно се разискваше темата "Нимфоманка ли съм?".

Първа по темата говори банковият служител Мария Недкова, която се определя като много разкрепостена и задоволена жена. С течение на разговора стана ясно, че Мария всъщност не е нимфоманка, но за сметка на това обича да прави секс често и по много. В зависимост от това как е зает съпругът й, се случва да го правят и по седем дни в седмицата. След този отговор водещата добави: "Аз по три пъти на ден. Мислех, че още не съм се разболяла, но явно съм отекла! Отнесла съм се!".

През тийнейджърските си години и Камелия, и гостенката й са правили така наречените сексуални пет минутки. По-късно към тяхната компания се присъедини и бившият порно актьор и компаньон Марти. Като един истински мачо той заяви, че няма жена, която да не може да задоволи и за него нимфоманките са всъщност незадоволени жени. Нямаше как да не се заговори и за мъжкото достойнство на порно звездата. Оказа се, че тъй като държи на истината и на това да не лъже своята аудитория, Камелия беше готова да извади шивашкия метър лично да провери дали наистина Марти притежава 22 сантиметра мъжество.

Водещата не се посвени да попита и колежката си Валентина Кристи, която по-късно се присъедини към разгорещилата се словестно компания, колко често прави секс? Тъмнокосата изпълнителка свенливо призна, че е имала периоди, в които е стояла на сухо, защото не е имала сериозен приятел.

Марти шокира събралите се дами с разкритието, че е доказано, че позата, когато жената седне отгоре върху мъжа и изкарат един час така, това й удължава живота с 8 години.

Черешка на събралата се компания беше Борислав Иванов (светски PR и журналист), който влезе в оживен спор с всички гости по темата размерът има ли значение.

Към диалога се включи и водещата на "Неудобно" Ива Атанасова. Тя разказа за конкурса си "Miss Bad Girl" и за това какви са днешните момичета.