Излезе поредната класация на знаменитостите – този път темата е: кой не искате да ви е съпруг или съпруга?

Не е изненада, че на първо място при дамите се оказва Ейми Уайнхаус. Защо ли никой не иска тя да му ражда деца, да поддържа къщата и да се грижи за семейния уют?

Може би има нещо общо с пристрастеността й към разни забранени вещества, татуираното й тяло, ексцентрично поведение и чести забежки до болницата по една или друга причина. На второ място в листата на най-ужасните потенциални съпруги е Линдзи Лоън, съобщава EVA.bg

Следващите са пак проблемната Бритни Спиърс, „златотърсачката“ Хедър Милс и странно защо - Гуинет Полтроу. Топ 10 се допълва от Кейти Холмс, Лейди Гага, Мадона, Никол Кидман и Сара Джесика Паркър.

Добре че повечето от тях вече са си намерили съпрузи, та да не ги мислим. При мъжете челните позиции също не са изненада. Най-нежелан под олтара е Чарли Шийн, следван от Мел Гибсън, Том Круз, Мики Рурк, Пийт Дохърти.

И ако сте любопитни кой тогава става за съпруг, то имаме данни и от положителния вариант на класацията. Най-желан се оказва принц Хари. Не онзи, който сега ще се жени за Кейт Мидълтън, а другият, дето трупа позитивен имидж с подвизите си в Афганистан.

Следва го младокът Джъстин Бийбър, Робърт Патисън, Дейвид Бекъм и Ръсел Бранд. Чак на последното десето място е Брад Пит, а едно място преди него е Джордж Клуни.

Натали Портман пък е най-желана за съпруга. Но за съжаление на всички мераклии, малко са позакъснели. На второ място е Меган Фокс, следвана от Кати Пери, Кейт Мос и Жизел Бюндхен.