Още една гореща жена даде интервю за HotNews.bg.

Златка Димитрова, която взе титлата Мис Плеймейт през 2009-та година реши да отговори на всички въпроси, които витаят без отговор из медиите.

- Къде изкара празниците? Какво стана със скандала, в който определиха хазаина ти за "новия любовник на Златка Димитрова"?

- Изкарах празниците с моето семейство. На Коледа пък бях с една приятелка в Бургас и си изкарах страхотно. Новата година отпразнувахме с приятели на моя приятел. Беше много хубаво и весело.

Относно скандала... не искам да го коментирам. Все още съм с Благой. В момента той е в чужбина и му предстоят много състезания.

- Как успявате да се виждате, след като сте толкова отдалечени?

- Намерили сме някакъв баланс, въпреки че ни се налага често да пътуваме. Той обаче идва по-често в България.

- Какви са твоите нови проекти?

- Има два нови проекта, за които не искам да говоря предварително. Единият е свързан с предаване в телевизията. Предстоят ми преговори. Смятам, че всичко ще се развие в положителна за мен посока. Аз съм много амбициозна и давам всичко от себе си.

- Защо постоянно ви свързват в скандали с русата Златка? Какво мислиш за нея?

- Нямам представа. Аз лично не искам да правя сравнения. Много сме различни и всяка носи своята индивидуална красота.

- Получаваш ли неприлични предложения?

- Няма как, всяка една жена получава. Това е нещо нормално. В последните няколко месеца обажданията ми спряха. Дали защото си смених няколко пъти телефонния номер, или заради Благо, не знам...

- Какво мислиш за новата Мис Плеймейт?

- Разбрах, че от Плейбой искат да налагат нов типаж момичета. Не знам дали ще успеят. За мен Дорис е много различна от типичната Плеймейтка. Останала съм с доста добро впечатление от нея.

- Как поддържаш форма? Колко време отделяш, за да изглеждаш по този начин?

- Тренирам всеки ден. Ходя на фитнес, на плуване... По празниците качих два, три килограма, но ще наваксам с тренировките.

- Как се определяш като секси момиче или като професионален модел? Защо някои хора не възприемат момичетата, снимали се за Плейбой, като сериозни модели?

- Не се определям нито като секси момиче, нито като професионален модел, а като красива и елегантна жена.

- Какви са твоите бъдещи амбиции и пожелания?

- На първо място пожелавам на себе си и на читателите ви да бъдат живи и здрави.

Искам да имам собствено предаване в някоя национална телевизия. Пожелавам си и много, много любов.