Навръх Атанасовден Наско от БТР и сръбското му гадже Ивана признаха, че са готови не само за брак, но и за бебе. Кога ще прозвучат сватбените камбани зависи само от нежната му половинка, съобщава "Монитор".

"Аз й предложих да се оженим още на първата седмица, след като се запознахме. Седем години чакам "Да", надявам се, че през 2011 ще се случи", разказа музикантът.

За Наско от Б.Т.Р. и половинката му сръбкинята Ивана сватбата е забавление, към което са отворени, но не държат да изживеят на всяка цена. Заедно са от седем години, а през последните две аранжират уюта на общ дом.

В началото на връзката им Наско приемал брачната институция повече като ретро авантюра, която обсъжда, за да оцвети темите за разговор между роднини.

С времето любовта към чаровната сръбкиня го накарала да погледне на разходката до олтара като на добра традиция, която си заслужава венеца от карамфили на капака на колата и банкнотата бакшиш в деколтето на булката.

Дуетът на Наско и Ивана е успешен както на сцената, така и в живота. Запознават се през 2003 г. на премиерата на "Приказка за светлината", рок опера по идея на Кирил Божилов, китариста на групата БТР.



Когато пламват първите искри, Ивана е студентка и е само на 19, затова обича да казва, че е израснала покрай него. Влюбила се в човека, а не в звездата. Фактът, че не е оттук и е била за малко, й спестил досадното ноу-хау на тема "кой кой е в българския шоубизнес". Бързо свикнала с популярността му.

Преди да срещне младата сръбкиня, Наско живееше със скандално известната гримьорка Силвия Стойчева, от която има дъщеря Мартина, която е на 16 г. Двете с Ивана се разбирали прекрасно.