Камелия Тодорова демонстрира завидно самочувствие и заяви, че е по-хубава и по-талантлива от Мадона, с която често я сравняват, пише БЛИЦ.

За да докаже, че е по-но-най, джаздамата се изфука, че неин бодигард навремето е бил самият премиер Борисов, пише в. "ШОУ".
“Идеята за това Бойко Борисов да ми стане бодигард беше на Майкъл (Кунстман, бившият й съпруг – бел- ред.).

Когато трябваше да дойда за снимки в България, той реши, че се налага да имам гардове около мен. Беше ангажирал една фирма, в която не знам дали Бойко Борисов беше шеф, но беше част от екипа, който трябваше да ме пази.

Известен период, докато бях в София, се движеха непрекъснато с мен. Дори спяха вкъщи. Нямах нужда от бодигард и беше смехотворно. Като че ли Майкъл го беше направил за себе си. Спомням си, че майка ми трябваше да приготвя закуски и вечери, за да се чувстват те добре, а храната по онова време беше с купони, токът – на режим”, спомня си джазлейдито.

Запитана бил ли е влюбен Бойко в нея, Кеми отвръща загадъчно: “Можем да го попитаме. Не знам. Но пък беше много по-елегантен. Като се има предвид обаче, че моят съпруг беше много ревнив и не даваше никой да се доближи до мен, дори и да е имало нещо, аз не съм го разбрала.

Май във всички случаи не го разбирам. Аз съм последната, която узнава, особено, когато ме харесват. Това е лошо. Не съм имала щастието сега да се срещна с Бойко Борисов и да си поговорим. Само веднъж той ми напомни, че ние се познаваме добре”.

57-годишната певица прави още едно скандално признание – че поддържа форма не с един, а с няколко мъже! “Пикантериите в моя живот съм ги оставила само за себе си и не обичам да ги споделям с пресата. Знам как да пазя личния си живот. Обичам разнообразието и така си го създавам, че никой да не разбира.

Между другото смятам, че около една жена не трябва да има само един мъж. Жената е много разностранна и когато не е обвързана със семейство, както е в моя случай, би трябвало да са малко повече от един”, изцепи се Камелия Тодорова.