Актрисата Скарлет Йохансон не пести злобните си коментари по адрес на колежката си Сандра Бълок, която злите езици спрягат за нова изгора на бившия й съпруг Райън Рейнолдс.

Приятели на сексапилната блондинка твърдят, че когато тя научила за това, че Райън и Сандра са се сближили, изпаднала в дива ярост и започнала да реди обидни епитети за Бълок, пише bliasak.bg.

„Скарлет не беше на себе си. Крещеше, че Сандра е гладна за мъже уличница и че се надява думите й да стигнат до нея, защото още има чувства към Райън, които Бълок пренебрегва. Скарлет беше бясна и защото смяташе, че Сандра е последният човек, при когото Райън ще потърси утеха, след като стана ясно, че се развеждат“, разкрила дружка на Скарлет Йохансон.

Явно всички топли чувства на блондинката към Сандра Бълок са се изпарили.

Припомняме ви, че двете актриси демонстрираха изключително близки взаимоотношения по време на церемонията по раздаването на филмовите награди на MTV.

*Скарлет и Сандра се целуват на раздаването на филмовите награди на MTV

Тогава Сандра награби Скарлет на сцената и страстно я целуна за радост на цялата публика.

*Скарлет и Сандра се целуват на раздаването на филмовите награди на MTV

Е, явно демонстрацията, която спретнаха двете, беше за първи и за последен път.

От Hotnews.bg ви припомняме, че на наградите "Златен глобус", които се проведоха в неделя, двете пристигнаха сами, облечени в подобни рокли. На една от първите си появи на червения килим след развода си с Джеси Джеймс, Сандра носеше дълга рокля с волани и камъчета в телесен цвят на Jenny Packham, а Скарлет подобна рокля на Elie Saab.

Йохансон се раздели с Райън Рейнолдс през есента, а според вътрешни хора, се оказва, че бившият й съпруг, освен че е много близък с дружката й Сандра, вече се е сприятелил и с нейният син Луис.

 *Сандра Бълок(Л), Скарлет Йохансон (Д)

Вижте видео:

Целувката между Скарлет и Сандра на раздаването на филмовите награди на MTV

Снимки: Getty Images/ Guliver