- Елица, последният ти съвместен клип с Криско "Луди нощи" има безспорен успех сред публиката, която слуша такива неща. Това парче обаче със сигурност, меко казано, е озадачило други твои фенове, които те познават с по-различен тип музика. Как например реагира Стоян на този проект?

- Това е просто една песен и един експеримент, който наистина се оказа успешен. Обичам да изненадвам, това е част от моето амплоа. Колкото до Стоян - той каза, че песента е тотален хит. Искам и да добавя, че "Луди нощи" не е единственият ми по-нов проект. Вече записах едно парче и за новия албум на Графа. То се казва "Без светлина" и ще го чуете скоро. Усещам опитите ти за ирония, защото знам, че слушаш рок и джаз, но когато излезе "Луди нощи", имаше 170 000 слушания само за едно денонощие! Това е много показателно. За мен песента е много добра комбинация от хип-хоп, поп и народна музика, като тук подчертавам, че говорим за народна музика, а не за попфолк.

- Ще опитате ли пак със Стоян да спечелите "Евровизия"? Има всякакви слухове по този въпрос.

- Поне засега Стоян не иска да участва. Аз лично бих се явила, но само ако имам нещо ново и качествено добро, което да спечели хората. Той пък напоследък се занимава повече с джаз и въобще не обича да го свързват с подобни суети, както сам казва.

- Ти в крайна сметка реши ли да кажеш окончателно "Да" на Стоян? По неизвестни за мен причини страшно много хора се вълнуват от личния ти живот и затова съм длъжен да те питам.

- На 7 март ще кажа!

- На кого?

- Не казвам още. Ти знаеш, че със Стоян сме сгодени, но имам и още две предложения.

- Защо точно на 7 март?

- Защото така съм решила и вярвам, че тогава ще има хубави новини.

- В коя посока все пак бие сърцето ти?

- Бие в ритъм 7/8.

- Но това е ръченица.

Източник: в. "Стандарт"