Мария е сред фолк изпълнителките, които са имали удовлствието да снимат клипове с някои от най-сексапилните родни мачовци.

В нейни видеа са се изявявали и звездите от серила "Стъклен дом" Асен Блатечки и Дарин Ангелов.

Има един актьор обаче, за когото Мария се надява, че някой ден ще може да снима в клип на своя песен. Това е комикът от "Шоуто на Слави" Виктор Калев. Именно той е "виновникът" Мария да се появи на музикалната сцена. Както е известно фолк фурията изгря от предаването „Като лъвовете”, а Виктор Калев е бил човекът, който я е подготвял за изпълнението й.

Тя сподели, че много би искала да го снима в свой клип. Мария иска Виктор Калев както неведнъж си е партнирала с колегата му Асен Блатечки. „Виктор Калев е човекът, на когото съм безкрайно благодарна, че беше мой учител. Голям талант е и ролята на Лили Иванова му стои перфектно. Макар за повечето хора той да е комедиен образ, аз го познавам от преди много години и знам, че е изключително сериозен актьор“, разказва сексапилното гърла.

„Истината е, че не веднъж съм обмисляла варианта да го снимам в мой клип и бих се радвала това да се случи. Досега не съм му предлагала единствено, защото предполагам, че има обвързаност с „Шоуто на Слави” и не ми се иска да ми отказва“, обясни пред bliasak.bg Мария причината все още да не е заснела клип с Виктор Калев.