Докато повечето от нас с мъка се връщат на работното място след празничната ваканция, Салма Хайек се наслаждава на ваканцията си, пише "Дейли мейл".

Холивудската красавица все още е на почивка на частния Карибски остров Сейнт Бартс, където сигурно умира от скука след поредния ден на плажа.

След мъката да празнува Нова година на пълното със звезди парти, което Роман Абрамович организира за 5 милиона долара на острова, 44-годишната актриса прекара поредния си ден в почивка на плажа като изглеждаше зашеметяващо в ярък червен бански.

Бившата звезда от Грозната Бети и 30 Rock е на луксозния остров, презокеанска територия на Франция, със съпруга си, френския милионер Франсоа-Анри Пино и тригодишната им дъщеричка Валентина.



*Секси майка: Актрисата от Фрида си играе с дъщеря си Валентина сред вълните

Салма се омъжи за Пино през 2009 на Свети Валентин в Париж, а след това имаха втора, още по-разточителна сватбена церемония два месеца по-късно във Венеция.

*Топ форма: Звездата изглеждаше стегната, спокойна и естествена без грим докато се наслаждаваше на пустия плаж

Сватбата бе предшествана от бурна връзка, двойката развали годежа си през юли 2008 - 10 месеца след раждането на Валентина в Лос Анджелис.

*Просто прекрасно: Горещата Салма събира кураж и се потапя във вълните

Въпреки това, двамата очевидно са отново в чудесни отношения и се наслаждаваха на романтичната и слънчева празнична ваканция, където Салма бе подложена на тежък режим от слънце, море, пясък и пет-звезден лукс.



*Салма носеше ярко червен бански на продължителната си ваканция на Карибския остров

Тя си почива преди следващия й проект – озвучаването на героинята Кити в анимацията "Котаракът в Чизми" с Антонио Бандерас в главната роля.



*Пясъчно: Салма не се притеснява да се забавлява и да се цапа на плажа с дъщеря си – или пък използва песъчинките като естествен ексфолиант

Филмът се очаква следващия декември, точно навреме за празничния сезон догодина.



*Салма изтупва пясъка от себе си пред едно бунгало на плажа

Мексиканската красавица ще играе и в трилъра "Шофьорът", който също излиза догодина.


*Всички на борда: Салма, Франсоа-Анри (в синьо) и Валентина се качват на моторница след посещение на известните си приятели Джейсън Стейтъм и гаджето му Роузи Хънтингтън Уайтли

*Салма се подготвя да кара джет

Вижте видео: