Може и да й е било за втори път, но Шаная Туейн не спести никакви подробности за сватбата си в първия ден на новата година, пише "Дейли мейл".

Официални снимки показват 45-годишната канадска кънтри певица в пълно булчинско снаряжение за интимната церемония на остров Пуерто Рико.

Звездата, която се омъжи за швейцарския бизнесмен Фредерик Тибо, 40, носеше бяла рокля с черен шал през кръста и дълъг воал на събитието на Карибите.

Към роклята, закупена от малък бутик в близост до дома й в Швейцария, тя бе подбрала бижута на Lorraine Schwartz и обувки Calvin Klein.



*Щастливата двойка: Шаная Туейн и Фредерик Тибо на сватбения им ден в Ринкон, Пуерто Рико

Двойката се венча по залез, пред 40 гости от най-тесен семеен и приятелски кръг, включително сина й Ейжа, който я отведе до олтара.

Бракът им бе сключен две години и половина след разкритията за тайната връзка между тогавашните им половинки.

Туейн бе съсипана от новината, че първият й съпруг Робърт "Мът" Ланг се е събрал с най-добрата приятелка на певицата и бивша съпруга на Фредерик Мари-Ан Тибо.

В началото просто намирали утеха един в друг след разпада на браковете им, но постепенно приятелството между Туейн и Тибо прераснало в любов, докато накрая кънтри звездата не разкри годежа им на 21-ви декември.



*Церемония по залез: двойката се ожени пред 40 приятели и роднини

Говорител на звездата обясни пред списание People: "Ожениха се по залез слънце в Ринкон, Пуерто Рико, сред 40 близки приятели и роднини."

Когато оповести годежа на личния си сайт, възторжената Туейн написа: "Много се вълнувам да ви споделя една лична новина: Влюбена съм!

Фредерик Никола Тибо е истински дар за мен, той беше съпричастен и внимателен приятел, а с времето между нас разцъфтя една прекрасна любов."

"Фред и аз с радост съобщаваме за годежа си!"

Приятели на двойката твърдят, че двамата са се сгодили през октомври в Швейцария, където живеят, но са го пазили в тайна до миналия месец.

Двойката бяха фотографирани заедно в Ню Йорк преди две седмици, където Туейн показваше годежен пръстен с трикаратов диамантен пръстен на стойност 100 000 долара.

*Болезнена раздяла: Туейн и бившия й съпруг Робърт "Мът" Ланг през 2003

В тази истинска история за размяна на съпруги, Ланг все още живее с Мари-Ан, а двойките са в приятелски отношения за доброто на децата им.

Шаная и бившия й съпруг споделят попечителството над сина им след окончателния им развод през юни. Бившото вече семейство Тибо има деветгодишна дъщеря.

Вижте видео:

Шаная Туейн - From This Moment On