Последната модна вълна, която залива Холивуд, не е свързана с дрехи или грим, а със сватби и годежи преди Нова година, информира изданието celebritynews.

Актриси и певици се надпреварват да тръбят пред медиите,че любимите им мъже са им направили романтично предложение в последните дни на 2010-а. Основната причина за вълната от нови годежи и сватби вероятно са изчисленията на американски нумеролози, публикувани в доста списания. Според тях настъпващата 2011 година обещава да е изключително плодотворна за дом, семейство и появата на деца.

След Натали Портман и Лили Алън щастливата новина, че половинките са им предложили навръх празника, обявиха и Рийз Уидърспун и певицата ЛиАн Раймс. Русокосата актриса се сгоди за гаджето си и неин агент Джим Тот, пише в. "Монитор".

„Двамата са невероятно щастливи. Рийз отдавна искаше да се задоми и беше страшно доволна, че е открила сродната си душа в лицето на Джим“, заяви говорителят на актрисата.

Другата звезда, която е открила кутийка с годежен пръстен под елхата, е певицата ЛиАн Раймс. След като дълго време медиите спекулираха с новината, че гаджето й Еди Сибриън й е задал съдбоносния въпрос, двамата най-накрая официално потвърдиха, че това се е случило.

Според най-горещите слухове обаче това не било всичко – причината за годежа на двойката бил фактът, че талантливата изпълнителка е бременна.

Засега ЛиАн Раймс и Еди Сибриън нито потвърждават, нито отричат клюката, че ще стават родители.
.