Биг Ша подготвя парче с американската звезда Пъф Деди, разказа той пред Марк О'Селски в предаването „На инат" по ТВ7 на 28 декември, съобщава Lifestyle.bg

„С Пъф Деди сме се уговорили да се видим и да обсъдим всичко сега като ида в Ню Йорк", заяви Шамара. Последният интернационален проект на Мишо беше парчето "The boy go off" със звездата DMX. Преди това варненецът пя със Снуп Дог и с Драг Он.

На въпрос на водещия, дали всеки, който иска да запише дует примерно с DMX, може да го направи, ако си плати, Биг Ша отговори, че първо трябва да се вземе кредит, второ човек трябва да има правилния подход към съответната звезда. „Аз една стотинка не съм дал за DMX и Snoop Dogg, защото направих много добра задкулисна игра. Имахме си спонсори и те платиха всички тези неща" - призна рапърът.

За приятелството си с Ванко 1, Шамарът за пръв път сподели, че пътищата им са се разделили, откакто Ванко е излязъл от затвора.

„Той си е избрал своя път на развитие, а моят път е много по-различен, затова няма смисъл да работим повече заедно. Ванко е голям пич, но ето, че направи песен и с Азис". Според Шамара Ванко 1 иска да попадне в българския мейнстрийм - чалгата.

„Аз продължавам да твърдя, че в цял свят най-популярната музика е хип-хопът. Само в България, Казахстан, Таджики-факин-стан и някакъв друг -стан се слушат такива кючеци. Няма нищо по-несекси от това да видиш момиче, как играе кючеци. Някой трябва да започне да крещи срещу тази селяния. За мен чалгата е все едно да си поръчаш скъпо питие във френски ресторант, към него да си нарежеш бахур и да ядеш праз. Когато в Пакистан започнат да играят ръченица, нека тогава и тукашните селяни да си играят кючеците" - категоричен бе Мишо.

Оказа се, че варненецът и рапърите от Ъпсурт отдавна са приключили враждата помежду си. „С момчетата от Ъпсурт в момента сме в много добри отношения. Много често се засичаме по партита, ходя в тяхното заведение. Като цяло дразгите между нас бяха готини, защото създаваха някаква интрига. Но досега обикновено само на мой гръб се вадиха дивиденти" - заяви Биг Ша.