Слави Трифонов е започнал да оглушава, алармирали за в.”ШОК” хора от екипа му. Именно те твърдели, че през последните месеци Дългия си има големи проблеми със слуха.

Той обаче не искал да си го признае и продължавал да води предаването, без да обръща внимание на колегите си.

Те го съветвали да посети лекар, но той не ги послушал. Всеки път използвал факт, че не чува, за да не чуе какво му говорят.

Коментират и че напоследък водещият непрекъснато крещял, дори и при спокоен разговор. Всичко правел съвсем несъзнателно, тъй като по този начин чувал гласа си нормално. Гостите му изпадали в паника, след ядосаните му, на пръв поглед, викове.



След това сами разбирали, че това е нормалната реч на Слави. Повечето се стъписвали, като някои дори изпитвали страх от Дългия. Осъзнавали, че поради тази причина – твърдият му характер и крясъците, много хора от екипа му го напуснаха.

Но такъв е водещият на “Шоуто на Слави” – педант във всяко едно отношение, което го кара да изисква прекалено много, както от колегите си, така и от себе си.

Именно липсата на достатъчно почивка е изтощило организма му и това е довело до тежките последици, съобщава в. "Галерия".