search icon
search icon

Оглеждат Кейт Мидълтън за восъчен модел

Кейт Мидълтън още не е станала официален член на британското кралско семейство, но скулпторите от музея на Мадам Тюсо вече оглеждат годеницата на принц Уилям

Кейт Мидълтън още не е станала официален член на британското кралско семейство, но скулпторите от музея на Мадам Тюсо вече оглеждат годеницата на принц Уилям, за да изваят восъчната й фигура, пише в. “Дейли мейл”.

Кейт ще влезе в кралската секция, редом с моделите на кралица Елизабет Втора, съпругът й принц Филип, Уелския принц Чарлз, херцогинята на Корнуол Камила, принцовете Уилям и Хенри. Попълнението ще стане до края на 2011 г., тъй като на скулпторите ще са необходими поне 4 месеца след сватбата през април.

От музея на Мадам Тюсо още не могат да кажат как ще изглежда бъдещата принцеса. Това ще зависи от нейното желание, а също и от това дали ще предостави своя рокля. Скулпторите ще я посетят и ще я оглеждат в продължение на няколко часа, пише в. "Труд".

Още не е обсъждано дали в кралската сбирка да бъде включена и внучката на Елизабет Втора Зара Филипс, която наскоро обяви годежа си с ръгбиста Майк Тиндъл.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари