"Валери Божинов ми е посягал - удари ми шамар още в началото на връзката ни. Той беше много ревнив, макар никога да не съм му изневерявала, а той да ми е кръшкал редовно", обяви преди дни зарязаната от футболната звезда Алисия.

Истината за терора, който е налагал Валери Божинов над значително по-възрастната му приятелка, обаче се оказа с две лица. Защото футболистът твърди, че агресията във връзката му с Алисия идвала от нея, а не от него.

"Да, вярно е - един път я ударих. Но нека да разкаже цялата история, не само края й. Преди да си изпусна нервите, тя ме замери с пепелник, а след това ме ухапа по ръката", признава Валери Божинов.

Нападателят на националния отбор и италианския "Парма" твърди, че една от причините за раздялата му с Алисия е нейната огромна ревност.

Фолк изпълнителката успяла да го отблъсне  с перманентните скандали, които устройвала, пише в. "Шок". "С нея беше истински ад, заради това се разделихме - как няма да ми премине любовта, като тя ме следеше и шпионираше? Тайно ровичкаше в телефона ми, разпитваше мои познати къде съм бил и с коя съм се виждал, ей такива неща. В един момент просто не можех да я понасям и заради това й обясних, че трябва да се разделим", казва Валери Божинов.

Макар двамата с Алисия да са разделени от около година, едва преди 2 месеца разлъката им стана публично достояние. Това се случи, след като Божинов се залюби с Николета Лозанова. Унизената Алисия опита да заплаши Николета, а впоследствие клетвите преминаха в молби и плач да остави мъжа й.