Нахалството на Гала надмина всички възможни граници.

Звездата на Нова тв тихомълком уреди дъщеря си Мари с роля в най-излъчвания в момента рекламен клип - този на "Кока-Кола".

13-годишната тийнейджърка участва в дългата версия на видеото като момиченцето, което отваря коледните подаръци под празничната елха заедно с момче на същата възраст.

Оказва се, че водещата на "На кафе" е намърдала Мари в скъпоплатената реклама без никакъв предварителен кастинг. Гала се възползвала от факта, че тази година световният гигант за пръв път избира да заснеме клипа за коледната си кампания у нас.

Теренът, на който се правят част от кадрите, става къщата на Наталия Симеонова, намираща се в баровския квартал "Маунтин вилидж" в Панчарево.

Въпреки че момичето се появява само за няколко секунди в рекламата, от екипа, организиращ кампанията, издават, че тя получава полагащия й се хонорар, който е на стойност няколко хиляди евро.

Самата водеща обаче избягва да се хвали с участието на наследничката си в престижната реклама, пише в. "Уикенд". Блондинката умишлено спестява тази информация за да не става обект на завист в очите на ревностните си зрителки, които, както повечето майки, са на принципа "моето гардже е най-хубаво".