Футболистът Благой Георгиев сподели, че не е много запознат с творчеството на бившата си половинка – фолк дивата Лияна.

Той не пожела да коментира слуховете, които се въртят в медийното пространство – че новото парче на красивата брюнетка "Пак лъжа" е посветено на него, пише bliasak.bg.

"Не слушам песните на Лияна. Не съм чувал и последната, но дори и да става въпрос за мен, всеки има право да си пее каквото си иска", лаконичен бе Благой Георгиев.

Самата Лияна наскоро призна в интервю, че в "Пак лъжа" има автобиографичен елемент.

"Текстът е изцяло биографичен. "Пак лъжа" е посветена на всички онези измислици и лъжи, изписани и изречени по мой адрес през последните няколко месеца. Те неизбежно дадоха своето отражение върху душевното ми състояние, но същевременно успяха да ме направят по-силна“, споделя Лияна и добавя, че през годините се е научила да превръща всеки негатив в позитив и вярва, че всичко онова, което не ни убива, ни прави по-силни.


*Лияна

Певицата сподели също така, че в текста става въпрос за това, че след всяка раздяла, когато е било накърнено мъжкото его, жената може да очаква най-абсурдните неща от съответния мъж, като намекна за думите, които са излезли от устата на Благо по неин адрес.

Чуйте Лияна - "Пак лъжа"

Снимка: Bulphoto