Според проверени източници най-гледаната българска продукция в момента върви на загуба, колкото и изненадващо да е това.

Само един епизод от филма струва над 100 хиляди лева. Сумата е висока поради няколко причини. Първо - актьорският екип, както и хората от персонала са изключително голям брой. Отделно от това във втория сезон на филма епизодите са с продължителност близо два часа. Отделните сцени изискват наем на апартаменти, молове, автомобили, облекло и др.

Актьорите, участващи в сериала, са най-високоплатените у нас в момента. Наскоро излезе информация, че само Елена Петрова и Юлиан Вергов прибират хонорар от по 6500 лева на епизод.

Емблематичният Стефан Данаилов също получава заслужено и подобаващо възнаграждение.

За да се покрият огромните разходи е нужна повече реклама. Не е тайна, че Би Ти Ви превежда на сериала известна част от сумата, която влиза в касата благодарение на рекламните блокове в промеждутъка от 20 до 22 часа в понеделник вечер. Това обаче също се оказва недостатъчно, за да се покрият нуждите. Налага се продуктово позициониране.

Най-много свежи пари идват от компанията "Интерснак България", която произвежда марката "Чио чипс". Сигурно сте забелязали често как на бара в мола се отваря пакет ядки или пък в апартамента на Сиана съквартирантите похапват чипс.

Източници на в. "Галерия" обаче научиха, че договорът между фирмата и сериала е до края на втория сезон. Междувременно подписани договори има и с няколко мола.