Риана и Кристина Агилера си навлякоха гнева на хиляди британски ТВ зрители с изпълненията си на финала на риалити шоуто X Factor.

Двете звезди бяха специални гости на последния епизод от предаването, който се излъчи между 19 и 21 часа. Те се представиха пред публиката с доста оскъдни сценични тоалети и провокативни танци, пише Dir.bg

Веднага след края на шоуто обаче хиляди възмутени родители залели редакционните телефони на телевизията с оплаквания от скандалното съдържание на риалитито. Англичаните дори сигнализирали органите, които следят телевизионните програми, че в прайм тайма на един от каналите са се излъчили кадри, крайно неподходящи за детската аудитория и които е трябвало да бъдат оставени за доста по-късен час заради сексуалната си насоченост. Зрителите обвинили продуцентите на X Factor, че не са успели да обуздаят гостуващите звезди и не са ги убедили да посмекчат малко изпълненията си.

„Та Риана буквално се появи по бельо и започна да се чекне на сцената като стриптийзьорка, а балетът й танцуваше по същия провокативен начин. Веднага след нея излезе Кристина Агилера с прекалено изрязана черна рокличка и направо скандализира с поведението си. Изпълненията и на двете бяха като тези на актриси от порно филми. Никак не е смешно, тъй като утре нашите деца ще тръгнат по улиците полуголи“, коментирала вбесена майка.

сн.: Getty Images/Guliver