Тя предизвика истинска буря в модния свят с линията си Project D, след като звезди като Аманда Холдън и Кристин Блийкли облякоха дрехи от колекцията й, пише "Дейли мейл".

Но сега Дани Миноуг се сдоби с още подкрепа и то не от кого да е, а от нейната по-голяма сестра Кайли.

Нисичката поп звезда носеше една от дизайнерските рокли на сестра си на интервю за The One Show.

Кайли публикува своя снимка в Туитър, на която носи черно-златистата рокля за 350 британски лири и написа отдолу: „Ще се появя на живо по BBC1!!!! В рокля от Project D!!!!“

След това Дани написа в Туитър: „Някой ще гледа ли The One Show по BBC1? Кайли ще изглежда прекрасно в звездна рокля от Project D“.



*Подкрепяща сестра: Кайли Миноуг носи рокля Project D на интервю за BBC

Дани също така е фен на този модел от Project D и го носи в шоуто на Пол О’Грейди през октомври.



Фен: Дани в звездната рокля за 350 британски лири в шоуто на Пол О’Грейди през октомври

Кайли не помага на сестра си само като рекламира модната ù линия. Тя наскоро защити позицията на сестра си като съдия в X-Factor, като обясни: „Дани е толкова откровена, тя е перфектна за X-Factor.



*На работа: Дани пристига в студиото на X-Factor

"Преди да стане съдия в шоуто, тя идваше на концертите ми и винаги бях сигурна, че ще бъде честна в това, което казва за представянето ми".

"Ще каже – вторият и петият танцьор не стават. Тя ми дава списък със съвети.“

Кайли също сподели своите симпатии към състезателите в X-Factor, като каза, че харесва състезателя на Дани, Мат Кардъл и състезателката на Черил Коул, Ребека.

Относно напрежението, под което се намират състезателите, Кайли каза:

„Никога не е било като сега, нали? Допреди края на шоуто те бяха обикновени хора, а сега внезапно се превърнаха в звезди. Не мога и да си представя как се чувстват. Толкова е внезапно и зашеметяващо.“