Актьорът Дарин Ангелов, който играе чаровния барман в сериала „Стъклен дом”, се оказа в центъра на нова война, този път между мъжкия състав на продукцията.

Без да иска, златното момче на Младежкия театър разпали люта конкуренция между актьорите от продукцията на bTV кой ще идва по-изтупан на работа.

Преди време медиите се занимаха кой е новият секссимвол в сапунката - Калин Врачански или Асен Блатечки, и на кого хонорарите са най-високи. Сега вече въпросът е един - коя е новата фешън икона в продукцията, пише "Монитор".

За момента подобно съревнование по отношение на дрешките между женския състав на сериала не се наблюдава.



Макар и да признава пред bliаsak.bg ,че като актьор в Младежкия театър „Николай Бинев” не взема особено голяма заплата около 400 лв., Дарин участва в представления на други сцени срещу хонорари. За тях младокът казва, че се доближават до парите, които получава в „Стъклен дом”.

Светските хроникьори отчетоха, че Дарин е доста наясно с дрешките в магазините в мола, където са част от снимките на сапунката. Той се появява на репетиции, изтупан в ърбън неглиже стил, комбинирайки по себе си най-актуалните модели и цветове.

Най-напред Асен Блатечки тръгнал да се съревновава с младока по отношение на стайлинга. Любимецът на тийнейджърките не искал да понесе мисълта,че фенките му ще започнат да боготворят друга звезда от сериала.

Той бързо сменил спортните си панталони и щамповани блузи с маркови дрехи. Георги Кадурин пък не пропускал да подчертае,че идва на работа с костюми от световни дизайнери, които показват стила на един истински мъж. Той коментирал, че скъсаните дънки и гетите в бежово- кафява гама на Дарин не са доказателство за усет към модата.

За момента само Калин Врачански не се вълнува кой как идва облечен на работа. Макар и да го играе собственик на мол, той продължава да движи небрежно - дънки и широка блуза.