Вече има друга жена в сърцето на Константин освен съпругата му Надя и това е първородната му дъщеря Мариана, заради която той вдигна щур купон в Plazza Dance Center София вечерта след раждането на малкото му съкровище.

Цяла нощ звездата приемаше поздравления и целувки от колегите си, които заеха ВИП-сепаретата в клуба, за да са заедно с Коцето в този страхотен момент.

Певецът бе така развълнуван, че целуваше ръце на всички дами, които идваха да го прегърнат, за да го поздравят с новия му статус на татко. Софи Маринова, която се беше изтупала в спортен комплект с корсет, не спря да танцува цяла нощ заедно с братовчедката на Коцето – певицата Лияна. Илиян разцелува гордия баща заедно с половинката си Белла и Борис Дали, с когото триото „БИК”, произвело хита „Палатка”, се оказа в пълния си състав.

Същата вечер колежката му Преслава по време на свое участие поздрави Коцето с думите:"...Специално за най-щастливия баща..."

Накрая към купонджиите се присъединиха Андреа и Преслава, след което Коцето се сдбои с розов биберон, който веднага закичи на врата си.

Колегите на щастливия татко не пропуснаха да го поздравят от сцената на клуба, а накрая и той самият запя, за да изрази по този начин радостта си пред всички.

Името на бебето на Коцето и Надя бе оповестено още на сватбата им, преди малката да се появи на бял свят. Тогава красивата съпруга на певеца призна, че смята детето й да носи името на нейната майка.

Малката Мариана се родила 10 дни по-рано от очакваното, но всичко е преминало без усложнения.