Джони Деп останал изненадан от мрачното чувство за хумор на Анджелина Джоли.

Привлекателният актьор участва заедно с Джоли, която е носителката на "Оскар", в новия филм "Туристът". Джони Деп призна, че първоначално бил внимателен за начина, по който ще работи с Джоли, защото не бил сигурен каква е тя по характер.

"Да срещна и опозная Анджелина Джоли беше наистина приятна изненада. Човек не може да предположи каква е тя по характер - дали изобщо има чувство за хумор. Останах толкова доволен, когато установих, че е изключително нормална и има невероятно мрачно и перверзно чувство за хумор", заяви актьорът.

Джони останал толкова впечатлен от Анджелина, че дори я свързал с друга легендарна актриса - Елизабет Тейлър. "Имах честта и удоволствието да познавам Елизабет Тейлър в продължение на няколко години. Вече мога да кажа същото и за Анджи, тя има същия подход", сподели звездата от филма "Карибски пирати" пред списание Vanity Fair.

Въпреки че Джони много харесал работата си с Анджелина, той призна, че двамата не успели да прекарат много време заедно по време на снимките, тъй като не искали да привличат ненужно внимание върху себе си, съобщават от БГНЕС.