Звездата на сериала „Стъклен дом” Елена Петрова и младата актриса Радина Кърджилова не могат да се понасят за разлика от героините си Боряна и Сиана – шушукат от снимачния екип на бг сериала.

Засега не са се разразявали някакви скандали между тах, но Радина се държала демонстративно дистанцирано на рождения ден на Елена, която доведе на купона новото си гадже – млад оператор, пише kliuki.bg.

Кърджилова си тръгнала рано от партито, а на другия ден не общувала с никого от екипа, а през цялото време четяла книга.

Радина е пълна противоположност на богаташката булка Елена, която се движи винаги елегантна, а напоследък не се свени да се целува страстно на публични места с младото си гадже, въпреки че е още омъжена за гръцкия богаташ Аристотелис.

*Елена Петрова, Радина Кърджилова (Снимка: Bulphoto)

Кърджилова се движи с небрежно гръндж облекло и шарени индиански торби, в които пренася литературните произведения, уплътняващи свободното й време.

Младата актриса не обича да си губи времето с празнословие и обикновено не се включва в разговорите и закачките на екипа.

*Елена Петрова в страстна целувка с младото си гадже

Снимка (водеща): Bulphoto