Скоро те отпразнуваха подновяването на романтичната си връзка на яхта в Маями, а сега Камерън Диас и Ей-Род отново са заедно на екзотично място, пише "Дейли мейл".

Атлетичната двойка бе забелязана да показва загорелите си тела по време на американския Ден на благодарността в слънчево Мексико.

Камерън (38) и Ей-Род, чието истинско име е Алекс Родригес, (35) скъсаха през октомври, но са неразделни, откакто се събраха в началото на този месец.

И докато актрисата показваше добре оформения си корем и безкрайно дълги крака в малки черни бикини, приятелят ù, който е звезда в отбора на "Янкис", се разхождаше без риза, за да подхожда на оскъдния бански на Камерън.

След като се попекоха достатъчно на слънце и си навлякоха бели ризи, двамата се разходиха с приятелите си, които ги придружаваха за празника на Деня на благодарността.



*Плажни тела: Камерън Диас и Ей-Род показват атлетичната си физика по време на ваканция в слънчево Мексико за Деня на благодарността



*Отново влюбени: Камерън и Ей-Род не можеха да скрият любовта си по време на романтичната си ваканция и бяха неразделни, откакто се събраха отново

Стана ясно, че двойката се е събрала, когато миналата седмица Камерън и Ей-Род прекараха цял ден на яхта в Маями Бийч.

Те не можеха да скрият чувствата си, докато се излежаваха на слънце и се прегръщаха цял следобед.

Приятели на двойката обаче споделиха, че са скептични дали нестабилната връзка ще просъществува този път.

Източник, близък до Ей-Род, наскоро каза: "Те се разделят и събират постоянно."



*Любовна лодка: Двойката изкара приятно на яхта в Маями Бийч



*Почивка! Камерън лежи с оскъдните си черни бикини, докато Ей-Род се е сгушил до нея

Говори се, че Родригес е сложил край на връзката миналия път, но очевидно е помолил Камерън да му даде втори шанс.

Източник сподели: "Тя му липсваше. Камерън е страшно забавна и Алекс винаги си прекарва много добре с нея. Той ù се обадил и я помолил да се съберат, и в началото Камерън отговорила отрицателно. Но след дълъг разговор той най-накрая я убедил да се срещнат. Засега изглежда, че всичко са си простили."

Откакто се събра, двойката бе забелязана заедно да тренира във фитнес зала в South Beach, Маями, както и на романтична вечеря в ресторант в Западен Холивуд.