Слуховете, че се срещат, се носеха седмици наред, пише "Дейли мейл".

И кънтри звездата Тейлър Суифт и актьорът Джейк Джиленхол най-накрая ги потвърдиха – с романтичното си пътуване до родния град на певицата.

За първи път двойката беше щракната заедно от фен, по време на тяхна среща, само два дни след като бяха забелязани заедно на Деня на благодарността в Ню Йорк. Те се насладиха на задушевна закуска във Fido Coffee-house и в Cafe in Nashville, Тенеси.

„Двамата се забавляваха заедно. Говореха си и си прекарваха чудесно заедно”. – сподели пред сп. People една от присъствалите в заведението.

„Не се държаха като обикновени приятели”.

„В никакъв случай не се стараеха да бъдат дискретни. Определено бяха двойка. Изглеждаха много щастливи.”

20-годишната Тейлър се беше опаковала добре в синята си шапка и пуловер докато двойката се редеше на опашка, заедно с останалите клиенти.



*Спипани на място!: Тейлър Суифт и Джейк Джиленхол бяха видени заедно за първи път в Нашвил, потвърждавайки слуховете за връзка между тях



*Инвестиционни планове?: В събота Тейлър и нейният бодигард бяха забелязани да оглеждат празна къща в Нашвил

Тейлър и Джейк (на 29 год.) за пръв път бяха спрегнати за гаджета октомври месец и са виждани заедно на няколко пъти оттогава.

Миналия четвъртък, в Деня на благодарността, те излязоха на кафе в Бруклин, Ню Йорк, много близо до дома на сестрата на Джейк, Маги Джиленхол.

Двойката се вмъкнала в Gorilla Coffee в Парк Слоуп, където се почерпила с лате с кленов аромат.

„Те бяха много сладки, много много сладки” – споделя служител на заведението пред People, като добавя, че двойката оставила щедър бакшиш.

Само преди месец Тейлър отбягна въпросите на водещата Елън Дедженеръс относно вероятния романс и каза само:

„Винаги съм оптимистка по отношение на любовта...винаги, понякога”.

Преди, Тейлър е излизала със звезди като Джон Мейър и актьора Тейлър Лаутнър от филма „Здрач”, а Джейк приключи четиригодишната си връзка с актрисата Рийз Уидърспун към края на миналата година.



*Тейлър показа кадри от записите на последния й албум в документалния филм “Speak now”



*На четири очи: Тейлър свири на китара в спалнята си. Младата звезда е една от най-известните кънтри певици в Америка