Тя не пазеше в тайна борбата си с килограмите, натрупани от бременността и след 11 месеца упорити тренировки Кендра Уилкинсън най-сетне отново се гордее със стройната си фигура, пише "Дейли мейл".

Бившата плейбойка демонстрира вталената си фигура след като свали над 20 килограма след раждането през декември 2009 г.

„Възвърнах фигурата си и искам всички да я видят” – заяви 25-годишният модел по време на последната си фотосесия.

И така тя се възползва от възможността отново да се напъха в оскъдни бикини тип прашка и високи отворени обувки докато носеше на ръце 11-месечния си син Ханк Младши.



*Като фиданка: Кендра Уилкинсън демонстрира новата си фигура след като отслабна със смайващите 20 килограма след раждането на детето й

На другите снимки, риалити звездата позира в червен бански от две части и черни обувки пред семейното си имение.

По време на фотосесията тя сподели пред US Magazine, че тя и съпругът й, американската футболна звезда Ханк Баскет, вече правят планове за второ дете.

Въпреки изказването си „бременността не е за мен”, Кендра признава, че й харесва да е майка и е „готова да преживее всичко отново”.



*Самоуверена: Бившата плейбойка демонстрира вталената си фигура в поредица от червени и розови бикини за американско списание

Но въпреки че си е върнала фигурата от преди бременността, звездата споделя, че още не се чувства достатъчно уверена, за да отиде на плаж, защото преди това би искала да се отърве от малко „отпусната кожа” в коремната област.



*Дамата в червено: Въпреки твърдението й, че фигурата й се е върнала, Кендра споделя, че все пак би искала да се отърве от малко „отпусната кожа” преди да се появи на плажа, но пък е отслабнала с над 20 килограма от март тази година (виж снимката вдясно)

Бившето гадже на Хю Хефнър, което участваше в американското риалити шоу „The Girls Next Door”, разкриващо живота й в имението на „Плейбой”, качи близо 25 килограма по време на бременността си.

Но въпреки, че високата 164 см звезда се отърва от около 8 килограма два месеца след раждането, тя често е споменавала колко трудно й е било да смъкне останалите килограми.

Стимулът на Кендра да отслабне е бил съпругът й, за което тя заявява: „Всичко е заради Ханк”.

„Заради него го правя. За мен не е важно да съм по кориците на списанията или да ме дават по телевизията. Искам си фигурата обратно заради Ханк!” – сподели тя пред E! News.