Сега след като е в прекрасна форма, Бритни може да си позволи малка почивка от строгите диети и да похапне повече, пише "Дейли мейл".

И певицата наистина се наслади на почивката си, като се отби в California Pizza Kitchen в Тарзана, щата Калифорния за да се отдаде на любовта си към бързата храна.

След това тя посети Starbucks за едно калорично фрапучино, но все пак си спомни, че трябва да пази фигурата си и си поръча малка напитка.

28-годишната звезда изглеждаше в перфектна форма с тъмните си впити дънки и ярко зелен пуловер.

Тя беше напъхала дънките си в ботуши на висок ток от овча кожа и бе вързала косата си на рошав кок.



*Изпий до дъно: След обяд с приятелка, Бритни се наслади на калорично фрапучино в California Pizza Kitchen в Тарзана, щата Калифорния



*Модна грешка: Обсипаното с прекалено много капси палто на Бритни не си отиваше с нищо от облеклото й

Бритни се бори с наднорменото тегло, още откакто роди двамата си сина, Шон Престън (5) и Джейдън Джеймс (4).

Известна с манията си по бързата храна, Бритни някога попадна под обстрела на общественото мнение, тъй като хранеше децата си с богата на калории бърза храна.

Сега обаче тя изглежда най-накрая е спечелила битката с тлъстините и очевидно е успяла да възвърне фигурата, която имаше преди да роди.

Говори се, че Бритни е голяма почитателка на така наречената Южна диета “Саут бийч”, която се състои от това да се заменят нездравословните мазнини и въглехидрати с по-здравословните им варианти.

Освен това тя твърди, че изяжда само половината от сложеното в чинията си, за да се опитва да контролира по-добре количеството на порциите си.



*В зелено: След борбата с наднорменото тегло, последвала раждането на двамата ù сина, Спиърс изглежда най-накрая е спечелила битката с тлъстините

Тя също така е започнала стриктен режим на упражнения, включващ 4-5 серии упражнения за сърдечносъдовата система, както и един час йога или пилатес всяка седмица.

Резултатите със сигурност са налице – Бритни изглеждаше фантастично през лятото и показа загорялото си стегнато тяло в най-различни шарени бански по време на хавайската си почивка заедно с приятеля си Джейсън Травик.

И не само новата ù фигура ù дава поводи за щастие.

Напоследък се говори, че разведените родители на Бритни, Лин и Джейми Спиърс, са дали втори шанс на любовта си след 8-годишна раздяла.

“Те отново са заедно, разбират се и са щастливи”, твърди доверен източник. “Не са се оженили отново, но пак са заедно.”



*Отново заедно и това е толкова хубаво: Родителите на Бритни, Лин и Джейми, дават втори шанс на любовта си след 8-годишен развод, както показва снимка, на която са заедно в Малибу през август