Бриана даде скандално интервю пред спортния сайт Zasada.bg и със сигурност изявата й ще има сериозен отзвук.

Бившата възлюбена на национала Ивелин Попов нападна колежката си Алисия и заяви, че е било крайно време Валери Божинов да си хване нещо по-добро!

Пред Zasada.bg тя коментира и слуховете за връзка на Алисия с Николай Михайлов. „Аз бях чула скоро и за друго име, но няма лошо, явно Алисия е осъзнала колко е еднообразен живота по принцип и е решила да си разнообразява ежедневието с повече партньори!“ – заявява сексапилната брюнетка.

В скандалното интервю Бриана захапва и други свои колежки, имали си вземане-даване с футболисти. Под ударите й попадат Елена Паришева и Лияна.

Брюнетката прави анализ и на това защо са толкова чести връзките между футболистите и фолкаджийки, пишат пък от kliuki.bg

„Защото ходим в едни и същи заведения, те са фенове на попфолка, както всички останали и докато ги забавляваме ние си вършим работата. Оттам нататък и изпълнителките допринасят заради разкрепостеното си поведение и алчност ту за пари, ту от лакомия за млади и красиви футболистчета. Чувствата сякаш и тук са на по-заден план, повече действат механично!“