Самата Бионсе е щастливо омъжена, но това определено не й попречи да се позабавлява заедно с необвързаните си дружки в Ню Йорк, пише "Дейли мейл".

Изпълнителката покани звездните си приятелки Ким Кардашиян и Блейк Лайвли на партито в популярния нощен клуб “Lavo”, по случай представянето на новата колекция бижута 2BHAPPY, на бижутера Лорейн Шуорц, на което тя беше домакиня.

Бионсе беше прелестна в прилепналата си бяла рокля, като представи на червения килими огърлици и обеци от колекцията.

Бижутата обаче бяха тотално засенчени от гигантския й годежен пръстен.

29-годишната звезда опроверга слуховете за евентуалната й бременност като демонстрира стегнатата си фигура и плосък корем.



*Бионсе беше домакиня на представянето на новата колекция бижута 2BHAPPY на бижутера Лорейн Шуорц в Ню Йорк (Снимка(Л): Getty Images/ Guliver)



*Гигантският й годежен пръстен засенчваше останалите бижута (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Блейк Лайвли, която наскоро скъса с дългогодишния си приятел и колега Пен Баджли, изглеждаше смайващо в рокля на Versace и обувки Christian Louboutin.

Звездата от "Клюкарката" беше допълнила тоалета си с гривни от колекцията.

30-годишната Ким Кардашиян също демонстрира бижута от колекцията, които изпъкваха на фона на изцяло черната й премяна от кадифена рокля и черни чорапогащи.



*Необвързани мацки: Блейк Лайвли и Ким Кардашиян озариха червения килим по време на събитието в клуб “Lavo”, Ню Йорк (Снимка(Д): Getty Images/ Guliver)

Риалити-звездата качи в Интернет снимка на нея и Пати Лабел от партито, на което според очевидци ВИП-персоните цяла нощ не са мръднали от дансинга.



*Модели за подражание: Ким Кардашиян си умря от кеф при срещата си с легендата Пати Лабел на партито

Мери Джей Блайдж, в кожената си рокля в стил "Жената-котка" и Ашанти, в своята светлорозова надиплена рокля, също уважиха събитието, чието меню включваше пържени сладки Oreo в крем "Пана кота".



*Черно и бяло: Горещата „бяла” Бионсе контрастира с приятелката си Мери Джей Блайдж, която носеше черна рокля от изкуствена кожа (Снимка: Getty Images/ Guliver)



*Звездна подкрепа: Ашанти, в разкошната си розова надиплена рокля, се присъедини към Мери Джей Блайдж и другите звездни гости на събитието (Снимка(Д): Getty Images/ Guliver)

Блейк Лайвли, на 23, беше в отлично настроение въпреки скорошната раздяла с приятеля й. Тя сподели вълнението си от предстоящите празници, включително и плановете си за Деня на благодарността.

„Ще си бъда у дома на Деня на благодарността” – заяви тя пред светския сайт “Just Jared”.

„Семейството ми има няколко жилища и все още не сме решили в кое да отидем. Но аз готвя!”

„Продуктите ще взема от вкъщи и ще сготвя чудно хапване за семейството си”.

*Блейк смята да сготви за семейството си

И докато Ким твърди, че предпочита да е сама след двете си тежки раздели тази година, тя определено се наслаждаваше на компанията по време на мача на Лейкърс в Лос Анджелис този уикенд.

Звездата от “Keeping Up With the Kardashians”, чиято сестра Клои е омъжена за играча на Лейкърс Ламар Одом, седеше на първия ред редом до бившия на Хали Бери, Гейбриъл Обри.

Двамата си прекарваха доста добре в сладки приказки по време на мача, като от време на време Ким хвърляше многозначителни погледи към канадския модел.

Русокосият манекен се различава от типа мъже, с които Ким е излизала, включително американските футболни звезди Реджи Буш и Майлс Остин.



*Прехвърчат искри: Очевидно Ким си прекарваше добре с Гейбриъл Обри, бившият на Хали Бери, по време на мача на Лос Анджелис Лейкърс