Германската манекенка Хайди Клум смята, че бракът й със Сийл е стабилен, защото двамата са с противоположни характери.

Хайди, която има четири деца - Лени (6 г.), Хенри (5 г.), Йохан (3 г.) и 13-месечната Лу, признава, че двамата със Сийл имат различни интереси и характери, но общото помежду им са чувствата им един към друг, пишат от БГНЕС.

"Част от причината, поради която се чувстваме толкова добре заедно е, че в много отношения ние сме с противоположни характери. Аз съм прибързана и не обичам да стоя дълго на едно място. Съпругът ми е най-търпеливият човек, когото съм срещала. Той може да обяснява нещо на децата с часове, а аз просто казвам "ОК, точно така е".

"И двамата сме много творчески натури. Може да имаме някои различни страсти, но ние се обичаме, уважаваме се и си вярваме", споделя Клум.

37-годишната красавица допълва, че нищо не я прави по-щастлива от спокойният й семеен живот. "От работата си в модата научих, че ако имам ден, в който се чувствам сякаш са ми ударили плесница или някой е проявил подлост, просто трябва да се стегна и да си кажа, че ще дойде друг ден. Мисля си за какво съм благодарна. Поглеждам децата и съпруга си и си казвам: "Аз наистина съм късметлийка", споделя Клум пред сп. "Self".