Нашумялата танцьорка от парти-серията The Secret Garden Кристина Димитрова показва за първи път новия пиърсинг на гърдите си в  “Номер 69”.

Криси Димитрова стана известна със световната си титла за най-секси дупе от конкурса, организиран от известна марка бельо през 2007-а. Тя е една от малкото българки, печелили световен финал за красота.

Днес Кристина изглежда още по-ефектно оттогава като една от звездите на шоу-програмите, организирани от Биляна Йотовска и Невена Воденичарска в елитни български клубове.

Фотосесията, заснета от Петър Тодорински в клуб “Червило”, показва цялото великолепие на костюмите от тези партита, както и уникалната и маниакално поддържана фигура на танцьорката.



Не по-малък интерес предизвиква интервюто с внука на Тодор Живков, в което той прави няколко любопитни признания – с кои известни жени е имал връзка, как точно е станал прочутият инцидент с подземния бос Георги Илиев и др.



Една от най-красивите бургазлийки – моделът Таня Колева, също позира за стилна еротична фотосесия в премиерския апартамент на хотел “Приморец”.