Какъв по-добър начин да отпразнуваш края на деня от това да отскочиш до детската площадка, която е далеч от училище, пише "Дейли мейл".

И точно това направи малката Ава, когато отдадения татко Хю Джакмaн дойде да я вземе след поредния тежък ден в училище.

5-годишното момиченце се качи на татковите рамене и двамата заедно се упътиха към West Village в Ню Йорк за един изпълнен със забавление следобед.

Ава беше помъкнала със себе си и любимата си тротинетка, която актьорът от “Wolverine” носеше, докато се опитваше да пази равновесие с Ава, „кацнала” на раменете му.

В парка, Ава си наслаждаваше на люлката, а след това успя да убеди татко си да я пусне да си поиграе на катерушката и пързалката.



*Дръж се здраво: Хю Джакман и дъщеричката му Ава се запътиха към детската площадка в West Village в Ню Йорк вчера, след училище



*Грижлив татко: Хю внимателно следеше Ава, докато тя си играеше на катерушката

42-годишният австралиец и съпругата му Дебора Лий Фърнес осиновиха Ава заедно с 10-годишния Оскар, след като тя преживя два спонтанни аборта.



*Хайде, спускаме се! Малкото 5-годишно момиченце се забавляваше на спираловидната пързалка, докато грижовния татко наблюдаваше отстрани



*Стига толкова училище! Ава беше повече от щастлива, когато известния й татко дойде да я вземе от училище

Освен родителските грижи, Джакман е зает и на филмовия „фронт” с няколко големи прожекции, които предстоят да тръгнат по кината през 2011.

На екрана ще го видим редом с Алиша Силвърстоун в комедията „Butter”, освен това той ще се появи и във футуристичната драма “Real Steel”.

A продължението на “Wolverine”- “X-Men: Origins-Wolverine 2” предстои да започне да се снима с Дарън Аронофски, изпълняващ основната роля на режисьор на продукцията.



*Горда крачка: Момиченцето „кацна” на татковите рамене, докато той носеше любимата й тротинетка