search icon
search icon

Риана се опитва да се скрие с интересен аксесоар докато преминава през JFK

Тя ще подари на Кейти и съпруга й Ръсел Бранд екскурзия за 30 000 $ до Токио като сватбен подарък

Риана се опита да не привлича внимание когато кацна на летище JFK с гаджето си Мат Кемп, пише "Дейли мейл".

В нюйоркския студ певицата беше облечена топло.

Тя носеше сини дънки и сива блуза под черно яке.

За да допълни облеклото си, върху яркочервената си коса беше сложила интересен аксесоар вълнена шал-шапка на Louis Vuitton за 450$.

Новият й албум Loud още не е издаден, но вече предизвика суматоха заради пикантната си обложка.

На една от снимките Риана не носи нищо с изключение на една къса поличка, а прелестите й са закрити единствено от ръката й.

Албумът изглежда, че ще е успешен дори без похотливите изображения.*Добре дошла в Ню Йорк: Риана каца на международно летище JFK*Малко хладно? Риана се опитва да се скрие докато преминава през JFK

Първият сингъл от албума, озаглавен Only Girl (In the World) стигна до трето място в чарта на Billboard Top 100.

А настоящия й сингъл What's My Name? е на първо място в същата класация.

Only Girl (In the World) е на първо място в UK singles chart.*Похотлива: Риана изглежда неприлично на обложката на новия си албум Loud

Говорейки за албума, тя каза на Греъм Нортън:

„Това е един щастлив албум. Всеки път когато направя албум той отразява начина, по който се чувствам. Това е албума, за който ни най-малко не съжалявам.”

Риана също описа изминалата година, в която ходи на турне, направи албума и започна снимките по филма "Battleship", като един „изумителен процес”.

В последните месеци певицата е на непрекъснато турне за да представи новия си албум.*Съблазнителна: Риана позира на обложката си в безупречен вид

По-рано тя беше в Париж за да се появи на няколко места, включително и в Skyrock Radio заедно с гаджето си Кемп.

Певицата беше толкова заета напоследък, че трябваше да пропусне сватбата на най-добрата си приятелка Кейти Пери миналия месец.

Но тя се реваншира като подари на Кейти и съпруга й Ръсел Бранд екскурзия за 30 000 $ до Токио като сватбен подарък.Артистична: Риана казва, че не планира да се жени скоро както направи най-добрата й приятелката Кейти Пери


Младоженците ще летят първа класа до японската столица и ще прекарат четири нощи в кралския апартамент на хотел Мандарин Ориентал.

А Кейти се опитва да убеди Риана също да се ожени, но засега тя не е убедена.

Тя казва: „Кейти смята, че трябва да се оженя сега, но тя трябва да се успокои по тоя въпрос. Така де, един ден може би, но не все още – прекалено много се забавляваме.”

Вижте видео:

Риана - What's My Name?

Риана - Only Girl (In the World)  

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари