Стенли се завръща на родната сцена за клубно турне, включващо цели 8 града. Клубното турне стартира на 20 ноември от Бургас, преминавайки още през Варна, Велико Търново, Благоевград, София, Пловдив и Стара Загора, а финалът е в Габрово на 11 декември.

Предвиденият от Стенли сет ще бъде в акустични аранжименти, като на сцената с него ще свирят китаристът на Остава - Георги Георгиев и друг бивш член на групата - Михаил Шишков (клавир, педъл стийл китара), познат още от предаването "Нощни птици" и множество проекти на популярни бългаски изпълнители.

Сред песните, които се очаква да бъдат представени в клубовете са "Обсебен", "Пътят към храма", "Как се казваш", "Стар парфюм", "Жулиета", "Бъди какъвто си", "Дъвка балон", "Да летим над града", още много други, както и общото с Остава "Поля от слънчогледи".

Като част от предстоящото турне, на 2 декември в столичния клуб Строежа Стенли ще направи съвместен концерт с група „Остава”. Билети за събитието вече се продават в мрежата на Ticketstream.bg - Офис 1, Техномаркет, М-тел, На Тъмно, Ориндж, Мултирама, както и на място в Строежа. Цената им на предварителна продажба е 10 лв., като броят на билетите е ограничен до 300.

Във всички останали клубове билети ще се продават само на място преди концертите, а цената им е 8 лв.