Името на сексапилната плеймейтка Светлана Василева е особено актуално в спортните среди напоследък.

Скандалната блондинка, която е наричана Гонзовица заради връзката й с легендата на Левски Георги Иванов, бе набедена, че е предложила на цесекар фелацио без ръце, пише .

Обектът на нейното желание бил вратарят на армейците Иван Караджов, на когото Светлана, както се твърди, изпратила sms с тект, в който се хвалела, че е голяма майсторка на френската любов.

"Ще ти завъртя такава свирка, че свят ще ти се завие. Използвам само език, без ръце", уж написала г-ца Василева до нищо неподозиращия Караджов.

"Това са глупости, не съм изпращала никакъв sms. Някои хора съвсем прекалиха. Това, че познавам футболисти не означава, че ще ги изредя всичките. Може да ми харесват много от мъжете във футбола, но секс съм правила само с Дарко (б.р. става въпрос за Дарко Тасевски)", защити се надарената плеймейтка.



Тя обаче потвърди, че се познава с Караджов.

"Преди време се опитваше да ме сваля с sms-и, но не го огря. Не вярвам той да е пуснал този слух. В последно време много медии залагат на скандали и сега аз се оказвам на прицел. Аз разбирам, че всеки се бори за място под слънцето и рейтинг, но нека не го прави на мой гръб", добави Светлана Василева.

А на въпрос истина ли е, че е толкова добра в оралната любов, та чак не използва ръцете си, плеймейтката отговори:

"Това си е лично моя работа. Колко съм добра, могат да кажат само мъжете, на които съм правила. Повярвай ми, те не са много. И държа да подчертая, че никога не съм правила тройка с двама мъже, просто не ми допада. Правила съм само с мъж и жена."

Припомняме, че вратарят на "червените" бе замесен и в друг скандал, но с гей привкус.

Преди известно време в Интернет се появиха снимки на Иван Караджов, на които той се целува с представители на своя пол.

Макар целувките и прегръдките да изглеждаха по-скоро като шега, фенове веднага го нарочиха за хомосексуалист.