Колекциите от висшата мода и тенденциите за 2011 г. по всичко говорят, че корсетът ще се възроди за пореден път и наложи като вечния символ на женствеността.

Това разбира се вдъхнови и родните топ модели и дизайнери и ги обедини зад проекта на първото луксозно издание на Corset Calendar 2011 г. За представянето на Corset определено ще се говори с месеци. Събитието бе посветено на мистиката, сексапила и красотата, като ги представи в едно по възможно най-вълнуващия начин.

Уникалното по рода си Corset Mystic Show се превърна в еталон за пищност и нестандартен подход. Изненадите започнаха още с влизането на ВИП гостите в залата на Военния Клуб в София, който бе изцяло преобразен в стил „Широко затворени очи”. Мъже с факли въвеждаха гости в залата през тъмен дълъг лабиринт, в края на който свиреше класически оркестър, огрян единствено от светлината на огъня. Още преди старта на шоуто много от гостите коментираха, че дори самото влизане е достатъчно преживяване, без дори да предполагат, че емоциите тепърва предстоят.

С уникалния стил Corset Mystic Show стартира с 3D светлинни ефекти, от които фасадата на залата сякаш наистина оживя, мистичен мъжки глас прикани гостите да сложат своите маски, а светлината изцяло угасна. Прозвуча мистична музика, която определено вдигна адреналина в залата, а когато сцената под формата на корсет светна от огън, на нея вече вървяха изключително красивите топ модели на България само по бельо. И когато всички известни личности в залага си мислеха, че са на ревю на бельо, последва изненадващата кулминация – дефиле с уникални корсети на TonyLans, вдъхновено и посветено на календара Corset.

В него влизаха 12-те красавици, които можем да видим на страниците като 12-те месеца от годината, сред които имена Елена Тихомирова, Диляна Попова, Росица Иванова. И отново, за да се случи неочакваното,на сцената като 13-тия месец излезе ослепителната Ромина Андонова в уникален корсет с над 2000 кристала. Красавицата като символ на вечната жена само по корсет разкри всяка една сцена от мистичния календар на Corset, които се оказаха закрити с плащ живи картини насред гостите. Шоуто бе повече от невиждано и пищно.

Сред гостите в залата бяха звездите от „Стъклен дом”, „Забранена любов”, множество поп изпълнители като Галка, Кристо, Калин Вельов. Модели, телевизионни водещи, бизнесмени, модни корифеи, всички присъстваха на шоуто на годината.