Тя винаги е била сред едни от най-стилните холивудски дами.

На премиерата на новия си филм "Country Strong" в Нешвил Гуинет Полтроу се появи с възхитителна черна рокля, пише "Дейли Мейл".

Имаше обаче, един малък недостатък – върху роклята на актрисата, на преден план лъсна грозна дупчица.

Иначе, елегантната рокля, която е модел на Ralph Rucci от пролетната колекция на 2011, стоеше като излята върху крехката структура на 38-годишната актриса.

Особено сексапилни бяха лентите, които дискретно разкриваха корема и тънката й талия.

Гуинет беше комбинирала роклята с чифт токчета на Lanvin, опушен вечерен грим и леко вълниста в краищата коса.

*Елегантна: Гуинет Полтроу посети премиерата на новия си филм "Country Stron"g в Нашвил, щата Тенеси (Снимки: Getty Images/ Guliver)



*Малък гаф: роклята на актрисата беше скъсана отпред

Самата Гуинет тънеше в блажено неведение що се отнася до проблема с дупчицата, докато позираше усмихната на червения килим с колегите си актьори от филма, включително Лейтън Мийстър, певецът Тим Макгроу и Тоби Магуайър.



*Групова снимка: Тоби Магуайър, продуцент на филма, Гуинет, Лейтън Мийстър, режисьорката Шана Фесте и продуцентът Джено Топинг (Снимкa: Getty Images/ Guliver)

Звездата на кънтри музиката Тим Макгроу, който продължава актьорската си кариера след дебюта си във филма "The Blind Side", беше придружен от съпругата си Фейт Хил.



*Вижте, той е без шапка! Тим Макгроу, който също участва във филма, беше придружен от своята съпруга и колежка кънтри певицата – Фейт Хил

Прозрачните материи на червения килим бяха представени и от звездата от "Клюкарката" Лейтън Мейстър, която също беше избрала разголен дизайн.

Интересната рокля, издържана в червено и черно е на Марк Джейкъбс, а Лейтън я беше комбинирала с обувки на Салваторе Ферагамо и бижута на Кати Уотърман. Кънтри певиците Мартина Макбрайд и Алана Грейс, които участват във филма също посетиха събитието.

*Стил: актрисата от Клюкарката, Лейтън Мийстър (от ляво) беше облечена с едно доста необикновено творение на Марк Джейкъбс, докато кънтри певицата Алана Грейс се придържаше към късото и лъскавото (Снимки: Getty Images/ Guliver)


*Червеният килим: Лейтън се спря на рокля с гол гръб, докато Тоби Магуайър беше постигнал едно наистина семпло излъчване с костюма си в сиво и черно (Снимки: Getty Images/ Guliver)



*Кънтри звездите Фейт Хил и Мартина Макбрайд позират заедно (Снимкa: Getty Images/ Guliver)

На премиерата, Гуинет отдели време да поздрави децата от фондацията "Make A Wish".

Майката на две деца си поговори с група болни дечица и позира пред апаратите на червения килим със свой млад фен.

*Гуинет позира с дете от фондацията Make A Wish (Снимкa: Getty Images/ Guliver)

Гуинет играе ролята на залязваща звезда, която се бори с алкохолна зависимост във филмовата драма, освен това се подготвя да запише първата си кънтри песен за саундтрака на филма.

*Дупчиците по роклята на Гуинет(С) се умножават и разрастват, Фейт Хил(Д), Мартина Макбрайд (Л) (Снимкa: Getty Images/ Guliver)

Тим Макгроу казва, че обожава да работи с носителката на Оскар и също така оценява високо музикалния й талант.

Той заявява: "Най-голямото предизвикателство, пред което съм се изправял е да се снимам заедно с Гуинет. Просто си принуден да си на нивото на екранния си партньор. Със сигурност работата с нея ме направи по-добър актьор. Тя издига всички колеги около себе си по време на общите сцени."

"Тя пее кънтри страхотно, защото го прави с много искреност. Трябва да знаете, че това което отличава кънтри музиката е искреността, която струи от нея."

Гуинет изпя песента, която се казва също като филма "Country Strong", на живо на наградите на CMA тази сряда. Вижте видео:

Съпругът на Гуинет, Крис Мартин от Coldplay,  хвърля цялата си енергия, за да й създаде име в музикалните среди. Наскоро Гуинет впечатли с гост участието си в хитовия телевизионен мюзикъл Glee.

Джейн Линч, която играе ролята на коварната Сю Силвестър заявява: "Тя има талант."

"Може да пее, да танцува. Направо ме помете с таланта си."

"Видях ги да играят сцена от "Singin' in the Rain" и "Umbrella". Там танцуваха и пееха от сърце, а Гуинет ги водеше. Тя е невероятна."

*Джейн Линч

Линч обяснява как Полтроу играе ролята на заместник учителка, която защитава героят на Матю Морисън, когато той се разболява от "маймунска малария".

"Гуинет Полтроу е по заместване и децата я заобичват и по този начин се получава нещо като съперничество между героинята на Сю и тази на Гуинет", разказва актрисата. Вижте видео:

Гуинет от години мечтае да се занимава с музика и за пръв път разкрива гласа си през 2000 г. във филма Duets.

Въпреки, че филмът не пожъна кой знае какъв успех, нейната версия на парчето на Smokey Robinson - "Cruisin'", от саундтрака в последствие беше издадено като сингъл и достигна първо място в австралийските чартове. Вижте видео:

Освен това тя изпълни и песента на Коул Портър - "What Is This Thing Called Love?" във филма от 2006 г. "Infamous". Вижте видео:

Вижте още:

Country Strong, трейлър

Снимкa(водеща): Getty Images/ Guliver