Българи, живеещи в Испания, съобщили за “ШОУ”, че Ивана поискала хонорар от 8 хиляди евро, за да изнесе едночасово шоу в дискотека в предградията на Мадрид.

За всеки десет минути извън определения час за концерта тя искала да й бъдат платени по още 400 евро допълнителен хонорар. Освен това Ивана настояла да й бъдат платени разходите по транспорта и престоя. Организаторите били буквално втрещени от високите изисквания на певицата.

Значително по-малко вземала колежката й Цветелина Янева. Тя имала вече пет концерта на Иберийския полуостров, а хонорарът й бил „само” 3 хиляди евро, като не искала допълнително пари, ако пее повече време от договореното. Покрай нея намазвал и баща й Георги Янев с оркестър „Орфей”.

Общият хонорар на четиримата изпълнители бил 6 хиляди евро. Янев и оркестърът му често били канени да свирят и на български сватби в Испания. Съвсем скоро имало такава в градче на 60 километра на североизток от Валядолид. При сватбите хонорарът бил 4 хиляди евро, но задължително трябвало да бъдат покрити всички разходи по път и престой.

Източник: БЛИЦ