Музикалният директор на "Великолепната шесторка" Ангел Заберски, когото всички наричат на галено Ачо, е на път да опровергае слуховете, че ще си остане ерген.

41-годишният преподавател в Нов български университет не крие, че е влюбен до уши в доста по-млада от него жена - 25-годишната певица Теодора Русева, пише blitz.bg.

Тя е студентка четвърти курс в този университет в класа на Камелия Тодорова, а Ачо й преподавал джаз импровизация.

За да внуши на родителите си, че няма намерение цял живот да живее свободен като бохем, той е спретнал бърз ремонт на къщата, в която живее, и даже е предвидил основна реконструкция на басейна.

Близки до фамилия Заберски отбелязват, че синът повтаря историята на татко си - големият композитор на естрадна музика от края на 60-те до средата на 80-те години Ангел Заберски.

Навремето като професор в естрадния отдел на консерваторията родителят му се залюбил, а после се оженил за своята студентка Маргарита Радинска, която е с 14 години по-младата от него.

Преди да постъпи в консерваторията, изпълнителката на хита "Кукла на конци" вече имала натрупан стаж като рентгенова лаборантка.

Снимка: Bulphoto