Рапърът Кание Уест за пореден път демонстрира, че не е от скромните.

След като миналата година предизвика грандиозен скандал, когато грубо прекъсна речта на кънтри певицата Тейлър Суифт на видео наградите на MTV, сега изпълнителят твърди, че с това си поведение е помогнал на колежката си да стане по-популярна.

"Аз направих Тейлър Суифт звезда. Именно заради отношението ми към нея толкова много списания я сложиха на кориците си. Тя получи съчувствието и симпатиите на целия свят заради начина, по който се отнесох към нея, така че с ръка на сърцето мога да кажа, че аз я направих известна. Това, разбира се, не означава, че се гордея с постъпката си", заявил Кание Уест.

Истината обаче е, че благодарение на липсата си на възпитание именно рапърът се сдоби със слава, макар и скандална. Той е този, който не спира да говори за изцепката си и да повтаря пред медиите колко съжалява за нея при всеки удобен случай. Самата Тейлър Суифт неведнъж е заявявала публично, че не й е приятно това, че Кание Уест постоянно насочва вниманието на хората върху минали събития и използва името й, за да си прави реклама на неин гръб.

Източник: bliasak.bg