Дълги години той криеше сексуалността си и отговаряше резервирано на въпросите за новото му приключение като семеен, но сега той сподели радостта от това, че е станал баща в предаването на Опра Уинфри.

Рики посрещна камерите в дома си, за да представят по искрен начин щастливият му семеен живот за интервюто на Опра, в което той за първи път говори за синовете си и сексуалната си ориентация, пише "Дейли Мейл".

През август 2008 пуерториканската мегазвезда стана баща на двама близнаци момчета, които бяха кръстени Матео и Валентино. Те бяха износени от сурогатна майка.

Преди време звездата качи снимки на двете си деца в Twitter, а по-късно през март тази година разкри истината за себе си:

„Гордея се, че съм един щастлив хомосексуалист. Чувствам се благословен, че съм това, което съм.” каза звездата тогава.

Но никога досега не беше разкривал, че ще става баща и никога не беше обявявал сексуалността си публично.



*Голяма веселба: Рики извежда мъниците, за да прекарат един хубав слънчев ден навън

*Време за къпане

Преди да признае, че е гей, изпълнителят на  "Livin’ La Vida Loca" имаше връзка с мексиканската тв водеща Ребека де Алба, която продължи 14 години, но през 2005 те окончателно се разделиха.



*Честен:До скоро Рики не допускаше медиите в личния си живот

Искрен: Певецът ще говори за първи път за хомосексуалността си, след като „призна” за нея на личната си страница през март

Преди певецът отказваше да коментира спекулациите, че е гей, казвайки: „Не мисля, че е нужно да казвам дали съм гей или не и с кой съм спал или не съм.”

Интервюто с Мартин беше излъчено в Америка на втори ноември, а се появи по "The View" на следващия ден.

Барбара Уолтърс, другият водещ на "The View", го беше интервюирала преди това през 2000, където го мъчи с въпросите си за сексуалността му, която по това време беше широко коментирана. Тя по-късно призна, че въпросите са били „неподходящи”.

"На Мартин му беше много трудно да признае дали е гей или не и това накара всички да си помислят, че е гей".

"Много хора смятат, че това съсипа кариерата му и като си припомня това, сега наистина мисля, че беше неуместен въпрос.”



*Пий: Рики с едно от момченцата си 

Рики беше в шоуто, за да представи автобиографията си. Наречена „Me”, тя разкрива живота, кариерата и пътят, който е изминал, за да стане известен.

*Рики с книгата си (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Междувременно, новите песни на певеца след близо 6 години застой, ще излязат на пазара преди края на годината.
Песента "The Best Thing About Me Is You" е описана като емоционален дует на Рики и Джош Стоун и ще бъде първото парче от новия студиен албум, който трябва да излезе догодина.



*Любящ баща: Рики Мартин си играе на щастлив татко вкъщи с близнаците си Матео и Валентино 

Вижте видео: