Еминем и Риана записаха продължение на хитовото си парче "Love the way you lie", което вече изтече в Интернет.

Припомняме, че в дуетната песен ""Love the way you lie", Еминем пее за домашното насилие. Риана пък призна, че е "свързана" с песента след побоя, който й нанесе миналата година бившият й приятел Крис Браун.

"Love The Way You Lie (Part 2)" разказва същата история от гледната точка на жената, жертва на насилие, а Еминем участва в парчето като гост звезда. Песента ще бъде включена в новия албум на Риана "Loud", който се очаква да излезе през ноември.

Имайки предвид всичко което е преживяла, някои критици не одобриха първото й парче с Емимем, защото според тях до някаква степен то одобрява домашното насилие.

Но Риана не съжалява за решението си. Тя сподели пред Британската Мари Клеър:

„Еминем съпоставя себе си с героите от клипа. Всъщност той разкрива какво се случва в съзнанието на двама души, които са въвлечени в една не толкова „безоблачна” любовна връзка. Харесва ми това, че във всеки стих се говори за това, че тя иска да си тръгне, и се опитва да си тръгне, тръгва си веднъж, тръгва си два пъти... но тогава изпепеляващото чувство отново се събужда и тя си мисли: „Обичам го. Обичам го”. Не това си мислиш, когато се случват неприятните неща. И знаеш, че не ти харесват, но все пак оставаш, така че в този ред на мисли би трябвало да ги обичаш, защото иначе щеше да си си тръгнала.”

*Риана и Еминем

Чуйте "Love The Way You Lie (Part 2)":

Вижте още:

Еминем и Риана - Love the way you lie

Снимки: Getty Images/ Guliver