Добър вечер от едната съседка... :)

Много се надявам песента "Аларма " вече да се е харесала на всички наши почитатели. Утре клипът трябва вече да се завърти по телевизия "Планета", доколкото имам информация. Ще чакам вашите коментари, за това дали ви е харесал.

Мисля, че вчера при Слави се представихме много добре. Видях във vbox7, че всички мои фенове са харесали много моята партия в парчето, за което съм истински щастлива. Слави Трифонов сподели също с нас зад кулисите, че много харесва песента. Ценим неговото мнение, защото е един наистина успял музикант. Аз, Малина и Галена много залагаме на това парче.

Направихме няколко снимки преди шоуто...

От една страна ми е мъчно, от друга страна се радвам, че за първи път ще гостувам на всички българи в Америка. Ще имам 9 участия в 9 щата. Очаква се да замина на 18-ти ноември и да се върна на 5-ти декември. Подготвяме ви една изненада за 1-ви декември. Тъй като няма да мога да присъствам на концерта на "Планета", имаме идея да направим пряко включване от Щатите. Ще се радвам ако наистина тази наша идея се осъществи, но има доста време.

И сега искам да се върна към клипа, тъй като предстои да излезе... Да пожелая на всички съседи и съседки да се забавляват на нашия клип, защото е изключително забавен и смешен и да изпитат най-положителните емоции...